Sistem 5.0

Projede Türkiye'nin farklı illerinden 10 okul ve 1 Azarbeycan olmak üzere11 ortak yer almaktadır. Destek Dönemi öğrencilerimizin yer aldığı projede öğrencilerimizin; bilgi toplumundan akıllı topluma geçisin konuşulduğu bu dönemlerde, günlük hayatımızdaki teknolojik aletlerin hayatımız üzerindeki etkileri yadsınamaz.

Toplum olarak eğitimde 5.0'a geçiş aşamasında dijitalleşme hususunda öğrencilerimizi daha erken yaşlarda teknolojiyi uygun, güvenli ve toplum yararına kullanmaları için bilinçlendirmek ve bir farkındalık kazandırmayı hedefliyoruz. Web 2.0, güvenli internet, yapay zeka, artırılmış gerçeklik, kodlama ve stem ile öğrencilerimizin dijital dönüşüm sürecini başlamıştır.Bu kapsamda öğrencilerimiz, kodlama, stem etkinlikleri ve Web2.0 araçalarını kullanarak etkinliklerini gerçekleştirmiştir.Basit Makineler, Newton Çarkı, Oyunlar vb etkinlikler yaparak yaşayarak öğrenme sürecine katılmışlardır.

Yayın: 29.04.2022 - Güncelleme: 29.04.2022 15:11 - Görüntülenme: 215