Ramazan SUNGUR - Müdür Yardımcısı

2002 yılında İlköğretim Matematik Öğretmenliği bölümünü 3 yılda bitirdikten sonra Gaziantep ve Mersin den farklı okullardan öğretmenlik yaptı. Mersin’de Tübitak koordinatörlüğü yaptı. Mersin İl çalışma ve Adana da Tübitak bölge çalışma grubundan projeleri değerlendirdi. 2015 yılında tayini Kayseri ye çıktıktan sonra Bilsem öğretmen alma sürecinin sonunda Çetin Şen Bilim ve Sanat Merkezine İlköğretim Matematik öğretmeni olarak atandı.   2018 de Müdür yardımcısı ve Müdür olarak Kayseri de bir okulda çalıştı. Hacılar Kaymakamlığı tarafından başlatılan ve Türkiye de derece alan Bilimkent projesinin Matematik atölyelerinin kurulması ve İlçe de uygulanmasında yürütücü olarak görev almıştır.2023 yılında tekrar kurumumuzda müdür yardımcısı olarak görevine başlamıştır.Fizik,İlköğretim Matematik, Gıda mühendisliği, İSG, İnşaat mühendisliği bölümlerini okumuştur. Yüksek Lisansını Yönetim ve liderlik alanında yapmıştır.