Diijital Öğrencilerle Ekostem

Kurumumuz Destek-1 öğrencilerinin de içinde yer aldığı projede Türkiye'nin çeşitli illerinden 9 Bilim ve Sanat Merkezi, Manisa Şahidi Ortaokulu ve Romanya LiceulTeoretic „GrigoreTocilescu" okulundan öğrenciler yer almaktadır.

Projede öğrenciler 21. yüzyıl becerilerini edinmiş, bulunduğu çevrenin sorunlarının farkında olan, ekolojik dengeyi gözeten, çözüm üretebilen, küresel hedeflerden haberdar olan bireyler olarak yetiştirilmeleri hedeflenmiştir. Proje süresince dijital öğrenme ortamında öğrencilerin web 2. 0 araçlarını etkin şekilde kullanmaları sağlanmıştır. Proje boyunca öğrencilerimiz Tohum Bankası, Solunum Sistemi, yenilenebilir Enerji Kaynakları vb konularda etkinlikler yapmış birbirleriyle iletişim halinde paylaşımlarda bulunmuşlardır. Projede yer alan öğretmen ve öğrencilerimize çalışmalarında başarılar dileriz.

Yayın: 29.04.2022 - Güncelleme: 29.04.2022 15:00 - Görüntülenme: 231