KAYSERİ / MELİKGAZİ - Çetin Şen Bilim ve Sanat Merkezi

"Be active with web 2.0"

Öğrencilerimizin web 2.0 araçları ile daha zengin ve işlevsel içeriklerle öğrenmeleri için; Teknoloji ve Tasarım dersi öğretmenimiz Berrin Kahraman tarafından yürütülen ve kurucusu olduğumuz "Be active with web 2.0" e-twinning projesi devam ediyor.

27-04-202227-04-2022

"Çevrimiçi ve çevrim dışı ortamlarda" deyiminden yola çıkarak derslerimize entegre ettiğimiz web 2.0 araçları ile Z kuşağı öğrencilerimize daha etkin ve etkileşimli içerik eğitiminin yanı sıra üretim odaklı çalışmalar da sunmayı hedefliyoruz.

Projemizde yaratıcılığı teşvik etmek için; okullar arası işbirliğini geliştirmek, öğretimde yeni metodolojilerin uygulanması, problem çözme becerileri, sayısal düşünme, eleştirel ve yaratıcı düşünme, bir fikri analiz etme ve yeniden yapılandırma, işbirliği, iletişim ve ekip oluşturma gibi 21. yüzyıl becerilerini geliştirmeyi amaçladık.

Projemizde 1 Romanya'dan, 1 Portekiz'den ve 8 Türkiye'den ortak olmak üzere 3 ülke ve 67 öğrenci yer almaktadır.

Yayın: 27.04.2022 - Güncelleme: 27.04.2022 14:47 - Görüntülenme: 245

Etiketler :